Maaltijdservice Nodebais

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nodebais voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Nodebais? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be bekijkt u eenvoudig alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree en Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Nodebais krijgt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteBeauvechain
ReactieGemakkelijk opwarmen
Postcode1320
Gemiddelde menuprijs€5,06
Vaak bestelde maaltijdSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Nodebais

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Nodebais. We hebben het over grote services als Viangro of Smartmat. Echter, ook heel lokaal bestaan er uitstekende partijen en speciale eetpunten. Iedere optie wordt gekenmerkt door een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er specifieke wensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Nodebais? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nodebais. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals grillworst en snijworst. Normaliter gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Nodebais vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Nodebais? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal maaltijdservices die passen bij uw uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Beauvechain. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nodebais voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is er al vanaf €4,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter is beschikbaar vanaf €5,6.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Gamjatang, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Kaiserschmarren na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beauvechain voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kippensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nodebais aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor ouderenmaaltijd aansluit op uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en kies er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of email / internet. Uw bestelling wordt altijd bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 15 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen of Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie. Hiermee krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Nodebais. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit