Maaltijdservice Begijnendijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Begijnendijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Begijnendijk? Via de maaltijdservice-vergelijker treft u gemakkelijk alle aanbieders in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,10 per maaltijd. Flink uitpakken met Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Begijnendijk profiteert u van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBegijnendijk
ReactieVeel variëteit in gerechten
Postcode3130
Gemiddelde menuprijs€6,53
Nummer 1-maaltijdAppelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Begijnendijk

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Begijnendijk. Bijvoorbeeld landelijke firma’s als Delhaize of Spar. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij uitstekende partijen en verswinkels. Ieder bedrijf levert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze tool kan u de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u dieetwensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Begijnendijk? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Begijnendijk. Ideaal voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals honing of halfvolle melk. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Begijnendijk vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Begijnendijk? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit diverse bezorgmaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat te denken van Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Dieet Vol Au Vent Puree? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Begijnendijk. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Begijnendijk voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree bestelt u vanaf €3,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Draadjesvlees in rode wijnsaus is beschikbaar vanaf €6,15.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Haaienvinnensoep, een stukje fruit en een dessert als Fruit als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Begijnendijk voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Bami babi ketjap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Begijnendijk aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie en Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Begijnendijk. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente