Maaltijdservice Gestel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gestel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gestel? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,10 p.p. Aan tafel voor Erwtensoep of Prei-gehaktschotel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Gestel hebt u toegang tot complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBerlaar
RecensieGeen abonnement nodig
Postcode2590
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,15
Vaak gekozen maaltijdBloemkool cordonbleu schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Gestel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Gestel. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Foodbag of Intermarché. Ook binnen de gemeente bestaan er prima leveranciers en verswinkels. Elke leverancier heeft zo een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s op uw gemak op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gestel? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gestel. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als griesmeelpap en salades. Meestal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gestel vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Gestel? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en eetpatroon. U kunt denken aan Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Verderop vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Berlaar. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gestel voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze wordt al bezorgd vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,6.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Kwark om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Berlaar voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kip kerrie ananas schotel

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gestel aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice rijmt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt in de regel aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème en Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Gestel. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit