Maaltijdservice Berlaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berlaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Berlaar? Geholpen door onze vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,65 p.p. Aan tafel voor Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Berlaar beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBerlaar
ReactieAltijd verse ingrediënten
Postcode2590
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,18
Nummer 1-maaltijdKip-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Berlaar

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Berlaar. We hebben het over grote firma’s als Colruyt en/of Meal-Story. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor allerlei leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze website kan u daarom de bezorgers eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Berlaar? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berlaar. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u eenvoudig de supermarktartikelen als jong belegen kaas en koffiekoeken. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Berlaar vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Berlaar? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die matchen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Onderstaand ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Berlaar. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berlaar voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van aspecten als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €7,25.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minosoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Sundae als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Berlaar voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Een pizza hawai

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berlaar aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire aanbieders en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De grote verstrekkers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De menu’s worden altijd thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente en Gestoofde spitskool. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Berlaar. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente