Maaltijdservice Bever

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bever voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bever? D.m.v. onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Warme gerechten, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,60 per maal. Smullen van Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng en Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Bever krijgt u ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBever
BeoordelingNiet duur, wel lekker
Postcode1547
Gemiddelde prijs€5,42
Vaak bestelde maaltijdReepjes kalkoenvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bever

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Bever. Neem erkende partijen als Prego of Dienstenthuis.be. Maar ook op regionaal niveau bestaan er allerlei partijen en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft weer een heel eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de bezorgers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bever? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en vitamines intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bever. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt men snel de boodschappen zoals ontbijtkoek of koffiekoeken. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bever vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Bever? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree en Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Onderstaand vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Bever. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bever voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Vriesverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas bestelt u vanaf €6,55.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Ciorbă, een lekker bijgerecht en een dessert als Yoghurt achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Bever voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zalm in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bever regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men elke dag nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De menu’s worden vaak aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree en Maaltijdpoffertjes. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of misschien vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bever. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit