Maaltijdservice Herne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Herne? Door middel van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,15 per maaltijd. Aan tafel voor Varkenslapjes in jus en Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Herne beschikt u over ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHerne
ErvaringNaar mijn goesting
Postcode1540
Prijs per gerecht€5,41
Vaak bestelde maaltijdGepaneerde kipnuggets

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Herne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Herne. U kunt denken aan populaire bedrijven als Dienstenthuis.be en Traiteur Goossens. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei organisaties en zorginstellingen. Elke organisatie wordt bestempeld door een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u de organisaties rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Herne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herne. Een redding voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor koop men snel praktische of verse producten als halfvolle yoghurt en tomaten. Gewoonlijk gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Herne vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Herne? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop type aanbieders die aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Aan de hand van deze website achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Herne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herne voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. de organisatie, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Champignonroomsoep bestelt u vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Een warme dagschotel als Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €7,05.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kerriesoep, iets te drinken en een dessert als Vanille mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Herne voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Oosterse zalm
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Speklapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herne aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd klopt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via internet. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst en Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook. Zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Herne. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente