Maaltijdservice Court-Saint-Etienne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Court-Saint-Etienne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Court-Saint-Etienne? D.m.v. onze vergelijker treft u moeiteloos alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,20 per maal. Smullen van Wrap kip madras of Kipschnitzel met boontjes en satesaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Court-Saint-Etienne profiteert u van uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteCourt-Saint-Etienne
RecensieVerse ingrediënten
Postcode1490
Gemiddelde menuprijs€5,38
Nummer 1-maaltijdKipragout met Parijse wortelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Court-Saint-Etienne

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Court-Saint-Etienne. Neem bijv. veel gekozen bezorgers als Smartmat en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante instanties en wijkrestaurants. Iedere optie levert een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kan u daarom de bezorgdiensten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Court-Saint-Etienne? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Court-Saint-Etienne. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men snel broodnodige boodschappen als komijnekaas of volle yoghurt. Doorgaans kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Court-Saint-Etienne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Court-Saint-Etienne? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei opties die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Court-Saint-Etienne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Court-Saint-Etienne voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de organisatie, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Stamppot boerenkool met worst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Spinaziesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Kwark achteraf. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Court-Saint-Etienne voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Court-Saint-Etienne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of online. Het eten wordt dikwijls geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Court-Saint-Etienne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit