Maaltijdservice Halle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Halle? Door middel van deze pagina ontdekt u snel en simpel alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,80 p.p. Aanschuiven voor Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Halle smult u weer van heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHalle
RecensieIk kan niet meer zonder
Postcode1500
Maaltijd prijs€5,4
Geliefde maaltijdGegrilde kippenpoot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Halle

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Halle. Neem grote partijen als Traiteur Goossens of Vlotter. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei aanbieders en slagerijen. Elke aanbieder biedt z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Middels onze tool kunt u de services rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Halle? Geen probleem! Meer en meer traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halle. Perfect voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel organisaties beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt u gelijk de boodschappen zoals volle yoghurt of roomboter. In algemene zin gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Halle vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Halle? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei mogelijkheden die aansluiten bij uw voorkeuren en menu voorkeuren. Neem nu Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree en Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Op maaltijdbutler.be ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Halle. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halle voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de organisatie, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Gebonden tomatensoep wordt al bezorgd vanaf €6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Komkommersoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Kaiserschmarren als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Halle voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Kersenpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Halle aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Prei a la creme of Spitskoolschotel met aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Halle. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente