Maaltijdservice Baillamont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baillamont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Baillamont? Aan de hand van onze tool vergelijkt u snel en simpel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,00. Flink uitpakken met Kip-groenteschotel en Rundvlees in basilicumsaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Baillamont smult u weer van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
Beoordeling100% flexibel
Postcode5555
Gemiddelde menuprijs€6,9
Maaltijd-topperAjam pangang, bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Baillamont

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Baillamont. We hebben het over belangrijke partijen als Yumbel en Colruyt. Ook in de gemeente zelf bestaan er verscheidene instanties en zorginstellingen. Elke aanbieder biedt een eigen type maaltijd en voorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kan u de firma’s rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Baillamont? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baillamont. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als zakdoekjes en abrikozenjam. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Baillamont vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Baillamont? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die rijmen met uw gesteldheid voedingspatroon. Wat dacht u van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Onderstaand ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Bièvre. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baillamont voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs komt tot stand door o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gebakken rijst kunt u al bestellen vanaf €6,55.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Chinese tomatensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Kaas om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Rabarbercompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baillamont aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Controleer goed het aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers werken met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsRundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Wisselmenu Asperge Brabanconne. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Baillamont. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit