Maaltijdservice Bièvre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bièvre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bièvre? Middels deze pagina achterhaalt u probleemloos alle firma’s die aan huis leveren. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,90. Smullen van Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes en Bami, quorn, satésaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Bièvre beschikt u over voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
BeoordelingSmakelijk en gezond eten
Postcode5555
Gemiddelde prijs€6,19
Populaire maaltijdSpaghetti, tonijn, kappertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bièvre

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Bièvre. Denk aan populaire aanbieders als Traiteur Goossens of Champion. Maar ook in de buurt bestaan er interessante organisaties en slagerijen. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bièvre? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bièvre. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men moeiteloos belangrijke boodschappen als ontbijtproducten en beschuit. Meestal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bièvre vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Bièvre? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse leveranciers die in lijn zijn met uw situatie en menu voorkeuren. Denk maar aan Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Onderstaand bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Bièvre. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig vet keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bièvre voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van elementen als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel bestelt u vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is er al voor €3,55.
 • Een warme dagschotel als Verse worst in jus kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Haaienvinnensoep, een extra salade en iets fris zoals Bananenvla om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Bami goreng met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bièvre aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk soort thuismaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden meestal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsGarnalensoep of Bloemkool met rundvlees schotel. Daardoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bièvre. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente