Maaltijdservice Péronnes-Lez-Binche

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Péronnes-Lez-Binche voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Péronnes-Lez-Binche? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,70 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Witlofschotel met ham en kaas en Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Péronnes-Lez-Binche ontvangt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBinche
ReactieHoef niet meer te koken
Postcode7134
Prijs per maaltijd€6,09
Maaltijd-topperKruudmoes met gortepap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Péronnes-Lez-Binche

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Péronnes-Lez-Binche. Neem erkende bedrijven als Vlotter en/of Lidl. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Péronnes-Lez-Binche? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Péronnes-Lez-Binche. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt u eenvoudig de supermarktartikelen als halfvolle vanille yoghurt en roomboter. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Péronnes-Lez-Binche vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Péronnes-Lez-Binche? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel menu’s die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Gentse Waterzooi of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Binche. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Péronnes-Lez-Binche voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. bestelt u vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Chili sin carne wordt al bezorgd vanaf €6,9.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Gazpacho, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Natas do Céu om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Binche voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Vissoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Péronnes-Lez-Binche bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor type ouderenmaaltijd matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden altijd bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Hiermee kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Péronnes-Lez-Binche. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit