Maaltijdservice Binche

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Binche voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Binche? Door gebruik te maken van onze vergelijker bekijkt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,70 per gerecht. Aanschuiven voor Risotto, bospaddestoelen of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Binche hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBinche
Waarom bestellen?Weinig retouren
Postcode7130
Prijs per gerecht€5,35
Maaltijd-topperKipstukjes in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Binche

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Binche. Neem veel gekozen partijen als Foodbag of Delhaize. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima instanties en verswinkels. Elke service heeft zo een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels onze vergelijker kan u de bezorgers probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Binche? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Binche. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt u zonder moeite de boodschappen zoals griekse yoghurt en leverworst. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Binche vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Binche? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal type aanbieders die voldoen aan uw wensen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Gehaktschotel Met Worteltjes of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Onderstaand ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Binche. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Binche voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Seolleongtang, een stukje fruit en iets lichts zoals Kaas om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Binche voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Vegetarische lasagna, spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Binche regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies een geschikte. Check vooral het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers bieden een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de website. De menu’s worden in de regel geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen en Bami goreng met rundvlees. Op die manier ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Binche. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente