Maaltijdservice Waudrez

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waudrez voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Waudrez? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,30 per maal. Ouderwets genieten van Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do en Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Waudrez profiteert u van complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBinche
RecensieIdeaal voor mijn ouders
Postcode7131
Prijs per maaltijd€6,05
Vaak gekozen maaltijdKoninginnesoep met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Waudrez

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Waudrez. Denk dan aan interessante bedrijven als Yumbel of 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene partijen en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door een heel eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kan u daardoor de organisaties rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Waudrez? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waudrez. Perfect voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt men eenvoudig broodnodige boodschappen als scharreleieren en zoetjes. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Waudrez vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Waudrez? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei menu’s die rijmen met uw gesteldheid voedingspatroon. Wat te denken van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Onderstaand ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Binche. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waudrez voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kan je kopen vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,7.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gazpacho, een gezonde salade en een dessert als Vanille mousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Binche voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Rookworst met stamppot boerenkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waudrez aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dat telefonisch, via een menulijst, of met de computer. De menu’s worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Tomatensoep met prei vg en Lekkerbekje met sperziebonen. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Waudrez. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit