Maaltijdservice Buvrinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buvrinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Buvrinnes? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per keer. Flink uitpakken met Stoofpotje rundvlees en Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Buvrinnes geniet u van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBinche
RecensieBestel het voor mijn ouders
Postcode7133
Prijs per maaltijd€6,06
Meest gekozen maaltijdGestoofde lamsschouder

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Buvrinnes

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Buvrinnes. U kunt denken aan interessante leveranciers als Dienstenthuis.be of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente zien we tal van initiatieven en zorginstellingen. Elke leverancier biedt een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Buvrinnes? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buvrinnes. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse aanbieders bieden ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt u gelijk de boodschappen zoals keukenpapier of ontbijtkoek. Dikwijls gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Buvrinnes vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Buvrinnes? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Neem nu Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Binche. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buvrinnes voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt komt tot stand door onderdelen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Een daghap aan huis als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kunt u al bestellen vanaf €5,8.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Pêche melba om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Binche voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Buvrinnes bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welke vorm van een thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies er een. Controleer goed het aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kipvink in jus en Broccolisoep. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Buvrinnes. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit