Maaltijdservice Blankenberge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blankenberge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Blankenberge? Dankzij deze website bekijkt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,70 per maaltijd. Aan tafel voor Groenteburger, prei, aardappelen of Savooiekool? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Blankenberge geniet u van complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBlankenberge
BeoordelingGeen doorlopende verplichting
Postcode8370
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,78
Populaire maaltijdSpaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Blankenberge

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Blankenberge. Denk dan aan veel gekozen organisaties als Foodbag en Home Cuisine. Maar ook op regionaal niveau zijn er verscheidene initiatieven en restaurants. Elk bedrijf hanteert een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Blankenberge? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blankenberge. Vaak toegepast door bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u snel de boodschappen zoals sinaasappels en jonge kaas. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Blankenberge vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Blankenberge? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit veel verschillende leveranciers die matchen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Neem nu Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen en Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Blankenberge. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blankenberge voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is er al vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Oosterse zalm wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Ciorbă, een gezonde salade en iets lichts zoals Flensjes achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Blankenberge voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Pilav
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Blankenberge aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk soort maaltijdservice aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Bekijk met name de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden worden veelal geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Pasta carbonara en Rundersaucijs in jus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Blankenberge. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente