Maaltijdservice Uitkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Uitkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Uitkerke? Door middel van onze tool ontdekt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,75 per maaltijd. Aan tafel voor Kabeljauw in kruidensaus en Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Uitkerke krijgt u ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBlankenberge
ReactieIk kan niet meer zonder
Postcode8370
Prijs per gerecht€6,3
Maaltijd-topperKoolvis, broccoli, kruidenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Uitkerke

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Uitkerke. Bijvoorbeeld grote bezorgers als Prego en/of Spar. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene instanties en restaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgdiensten op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Uitkerke? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Uitkerke. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als krentenbrood of vleeswaren. In algemene zin zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Uitkerke vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Uitkerke? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende maaltijdservices die matchen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Boereworst Met Wortelstamppot of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Aan de hand van deze website ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Blankenberge. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Uitkerke voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door factoren als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree bestelt u vanaf €3,7.
 • Een daghap aan huis als Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst wordt al bezorgd vanaf €5,7.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Burgersoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Zabaglione om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Blankenberge voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Uitkerke aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De menu’s worden standaard geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen en Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Uitkerke. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit