Maaltijdservice Brugge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brugge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Brugge? Middels www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle services in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,60 per gerecht. Genieten van Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Brugge geniet u van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
RecensieWekelijkse bestellijst
Postcode8000
Prijs per maaltijd€5,73
Vaak bestelde maaltijdPasta carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Brugge

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Brugge. We hebben het over interessante organisaties als Marley Spoon en Delimeal. Maar ook in de buurt ontstaan er verscheidene initiatieven en verswinkels. Iedere partij onderscheidt zich door een “eigen” productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kan u daarom de services probleemloos tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Brugge? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brugge. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende organisaties bieden ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt u snel praktische of verse producten als filet americain en appelstroom. Dikwijls gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Brugge vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Brugge? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Brugge. Bekijk goed het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brugge voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kaasburger Met Spinazie En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,6.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Champignonsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Sundae als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Penne, champignonragout, broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brugge regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor type maaltijdservice past bij uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes en Bami kip saté. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Brugge. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente