Maaltijdservice Zedelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zedelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zedelgem? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,90 per maal. Genieten van Kipfilet in jus en Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Zedelgem beschikt u over smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZedelgem
RecensieGeen abonnement
Postcode8210
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,75
Vaak gekozen maaltijdBraadworst in barbecuesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Zedelgem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Zedelgem. Denk aan belangrijke leveranciers als Traiteur Goossens en/of Okay. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van partijen en restaurants. Iedere partij hanteert een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u daardoor de organisaties eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde wensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Zedelgem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Hierna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zedelgem. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men probleemloos praktische of verse producten als grillworst en bananen. Normaal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zedelgem vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Zedelgem? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Wat te denken van Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Gentse Waterzooi? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Zedelgem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zedelgem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door o.a. de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie bestelt u vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje bestelt u vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni kan je kopen vanaf €6,6.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Koude vruchtensoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Natas do Céu na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Zedelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Rookworst met stamppot boerenkool

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zedelgem bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart van zo’n 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Javaanse kip five-spices, mihoen goreng en Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zedelgem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente