Maaltijdservice Saive

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saive voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Saive? Geholpen door deze pagina ontdekt u supersnel alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,65 per persoon. Genieten van Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus of Kervelroomsoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Saive smult u weer van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteBlégny
Waarom bestellen?Bespaart me veel tijd
Postcode4671
Gemiddelde menuprijs€6,28
Geliefde maaltijdSukadelapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Saive

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Saive. Neem bijv. grote leveranciers als Home Cuisine en Viangro. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verschillende aanbieders en zorginstellingen. Iedere aanbieder levert z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Saive? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saive. Ideaal voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers voorzien in een speciale boodschappendienst voor senioren. Daarmee koop u gelijk de supermarktartikelen als volle melk en gebraden gehakt. Meestal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Saive vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Saive? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit verscheidene opties die rijmen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree en Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Aan de hand van deze website treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Blégny. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saive voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is er al voor €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst bestelt u vanaf €7,05.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Sundae om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Blégny voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Gehakt in kappertjessaus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saive aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gelijk opnieuw bestellen. Vaak is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De menu’s worden gemiddeld genomen geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree en Nasi goreng, quorn, satésaus. Hiermee ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Saive. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit