Maaltijdservice Rijmenam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rijmenam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rijmenam? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u overzichtelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,65 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Rijmenam krijgt u ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBonheiden
Ervaring100% vers bereid
Postcode2820
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,24
Vaak bestelde maaltijdKipsaté en ei met bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Rijmenam

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Rijmenam. U kunt denken aan populaire leveranciers als 15Gram en Marley Spoon. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima organisaties en zorginstellingen. Elke optie hanteert een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Rijmenam? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rijmenam. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men snel broodnodige boodschappen als halfvolle yoghurt of krentenbrood. Normaal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Rijmenam vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Rijmenam? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en diëten/allergieën. Neem nu Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Op deze pagina ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Bonheiden. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rijmenam voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is er al voor €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een daghap aan huis als Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème kunt u al bestellen vanaf €5,95.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Mosterdsoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Yoghurt om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bonheiden voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Spaghettischotel bolognese
 • Ajam pangang, nasi goreng

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rijmenam bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies er een. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden vaak bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Stukjes rundvlees in jus of Gehakt, prei, aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Rijmenam. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit