Maaltijdservice Hombeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hombeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hombeek? Met behulp van onze tool bekijkt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,05 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rookworst met stamppot zuurkool en Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Hombeek smult u weer van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMechelen
Waarom bestellen?Vol vitaminen en mineralen
Postcode2811
Prijs per gerecht€6,21
Populaire maaltijdCouscous, kip, mergueze worst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Hombeek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Hombeek. Neem bijv. veel gekozen bezorgers als Traiteur Goossens en/of Colruyt. Maar ook lokaal zijn er prima aanbieders en slagerijen. Iedere service levert een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze website kan u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u specifieke wensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Hombeek? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines intact. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hombeek. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt men snel de boodschappen zoals koeken of grillworst. Veelal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hombeek vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Hombeek? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei soorten maaltijden die matchen met uw gesteldheid en eetpatroon. Neem nu Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Mechelen. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hombeek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen is er al vanaf €7,1.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Taart als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Mechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hombeek bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige services.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gelijk opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree en Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hombeek. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit