Maaltijdservice Muizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Muizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Muizen? Dankzij www.maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,15 per maaltijd. Genieten van Varkenslapje in champignonsaus of Kippenvlees in kerriesaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Muizen geniet u van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMechelen
Waarom bestellen?Zelf eenvoudig opwarmen
Postcode2812
Maaltijd prijs€6,23
Vaak bestelde maaltijdZomerzuurkool met casselerrib

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Muizen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Muizen. Neem landelijke aanbieders als Dienstenthuis.be of 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere service onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door deze pagina kan u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Muizen? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Muizen. Een prima oplossing voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als brood of afbak kaas mais broodjes. Meestal gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Muizen vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Muizen? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop opties die overeenstemmen met uw situatie en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Verderop bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Mechelen. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Muizen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Geglaceerde wortel kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Bosintang, een stukje fruit en een dessert als Aardbeien mousse om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Mechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Ajam pangang, bami goreng

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Muizen aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via de iPad. Het eten wordt standaard geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Chili con carne of Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden meestal door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is van belang voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Muizen. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit