Maaltijdservice Leest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Leest? Geholpen door deze pagina vindt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,55 per keer. Ouderwets genieten van Macaroni met ham, kaas en tomatensaus en Vissoep? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Leest beschikt u over uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMechelen
RecensieBelangrijke voedingsstoffen
Postcode2811
Prijs per maaltijd€6,22
Populaire maaltijdPannenkoeken met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Leest

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Leest. Neem bijv. belangrijke bedrijven als Home Cuisine en/of Delimeal. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke service wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Leest? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leest. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal services hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt u direct verse of handige boodschappen als allesreiniger of hopjesvla. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Leest vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Leest? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele opties die in lijn zijn met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat te denken van Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Mechelen. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leest voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van elementen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is er al vanaf €6,5.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Witlofsoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Vlaflip om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Mechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Macaronischotel bolognese

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leest bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk type maaltijdservice rijmt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers stunten met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden standaard bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Gekruide krieltjes. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Leest. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit