Maaltijdservice Boom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Boom? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,50. Aan tafel voor Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng of Omelet in saus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Boom geniet u van voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBoom
RecensieSluit aan op dieetwensen
Postcode2850
Prijs per maaltijd€6,29
Vaak gekozen maaltijdPaëlla

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Boom

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Boom. We hebben het over populaire organisaties als Traiteur Goossens en/of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verscheidene aanbieders en wijkrestaurants. Elke service heeft weer een heel eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kan u daarom de firma’s overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Boom? Geen probleem! Meer en meer traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boom. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals groenteburger en jonge kaas. Normaliter kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Boom vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Boom? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een groot aantal seniorenmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Neem nu Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Boom. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boom voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al bestellen vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een daghap aan huis als Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten bestelt u vanaf €6,3.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Hot pot, een lekker bijgerecht en een toetje als Irish Coffee mousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Boom voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Rabarbercompote

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boom bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor opwarmmaaltijd in lijn is met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele aanbieders en kies een geschikte. Check vooral het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt veelal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie of Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of misschien vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Boom. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit