Maaltijdservice Rumst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rumst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Rumst? Dankzij onze tool ontdekt u overzichtelijk alle services die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,60 per maal. Genieten van Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool à la crème of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Rumst krijgt u smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRumst
ErvaringEenvoudig opwarmen
Postcode2840
Maaltijd prijs€6,27
Vaak gekozen maaltijdVarkensfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Rumst

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Rumst. We hebben het over landelijke bedrijven als Delimeal en/of Cora. Ook in de gemeente zelf zien we prima instanties en zorginstellingen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de services gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Rumst? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rumst. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste firma’s faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Zo krijgt u probleemloos praktische of verse producten als aardbeienjam of honing. Meestal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Rumst vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Rumst? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse seniorenmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat te denken van Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Hieronder treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Rumst. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rumst voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree bestelt u vanaf €5,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,2.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Vermicellisoep, een lekker bijgerecht en een dessert als French coffee om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Rumst voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Gehakt in roomsaus
 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot andijvie
 • Zuurkoolstamppot
 • Penne carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rumst regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor type opwarmmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundvlees met gegrilde groente of Paëlla. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Rumst. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente