Maaltijdservice Niel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Niel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Niel? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u gemakkelijk alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,40 per keer. Genieten van Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst en Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Niel geniet u van verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteNiel
BeoordelingOok vegatarisch en vis
Postcode2845
Gemiddelde prijs€6,28
Vaak bestelde maaltijdPilav

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Niel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Niel. Neem bijv. erkende services als Meal-Story of Vlotter. Maar ook lokaal ontstaan er tal van leveranciers en verswinkels. Elke service onderscheidt zich door zijn eigen keuken en voorwaarden. Met behulp van deze website kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Niel? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Niel. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als knäckebröd of volle melk. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Niel vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Niel? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei leveranciers die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Boereworst Met Wortelstamppot en Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Niel. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Niel voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt samengesteld door aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is verkrijgbaar vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Op Grootmoeders Wijze kunt u al bestellen vanaf €3,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Schnitzel mexico schotel is er al vanaf €6,5.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Champignonsoep, een stukje fruit en een toetje als Aardbeien na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Niel voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Aardappelgratin

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Niel regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Doorgaans kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsKippenbout in jus of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of juist veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Niel. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit