Maaltijdservice Mechelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mechelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Mechelen? Door middel van deze website treft u eenvoudig alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,20 per persoon. Genieten van Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen of Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Mechelen beschikt u over vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMechelen
Waarom bestellen?Betaalbaar en smaakvol
Postcode2800
Prijs per gerecht€6,24
Meest gekozen maaltijdAlaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Mechelen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Mechelen. Neem landelijke bedrijven als Delhaize en/of Foodbag. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende organisaties en slagerijen. Elke optie wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Mechelen? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mechelen. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt men probleemloos praktische of verse producten als afbak croissants naturel en vuilniszakken. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Mechelen vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Mechelen? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei soorten maaltijden die kloppen met uw situatie en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Hieronder achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Mechelen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mechelen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Vriesverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Een thuisbezorgde daghap als Speklapje in jus kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Phở, iets te drinken en een dessert als Chipolata mousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Mechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Naturel-pannenkoek
 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Chili sin carne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mechelen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices werken met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes en Lasagna bolognese. Zodoende zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding vormt de basis voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Mechelen. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente