Maaltijdservice Hever

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hever voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hever? Via maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,75 per keer. Flink uitpakken met Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten en Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Hever profiteert u van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBoortmeerbeek
ReactieOverheerlijke en gezond
Postcode3191
Prijs per maaltijd€6,88
Maaltijd-topperGebakken witvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Hever

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Hever. Neem belangrijke services als Ekomenu en HelloFresh. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich allerlei aanbieders en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf hanteert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u daardoor de leveranciers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hever? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en vitamines intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hever. Ideaal voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u direct verse of handige boodschappen als brood of koffiekoeken. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hever vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Hever? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende soorten maaltijden die voldoen aan uw situatie en eventuele dieet. Wat dacht u van Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Boortmeerbeek. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hever voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Goulashsoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Dame blanche mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Boortmeerbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Varkensfilet in jus
 • Sucade Hollandaise

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hever regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden standaard geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hever. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit