Maaltijdservice Tildonk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tildonk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Tildonk? Middels deze website vindt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,50 per maal. Aan tafel voor Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Tildonk beschikt u over heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHaacht
ErvaringVers uit de keuken
Postcode3150
Gemiddelde prijs€6,86
Populaire maaltijdRabarbercompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Tildonk

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Tildonk. We hebben het over belangrijke bedrijven als Colruyt en Okay. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende initiatieven en slagerijen. Elke leverancier levert een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Tildonk? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven structuur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tildonk. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal services hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt men gelijk belangrijke boodschappen als kaas of halfvolle melk. Meestal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Tildonk vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Tildonk? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse menu’s die rijmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Aan de hand van deze website ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Haacht. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tildonk voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is er al voor €5,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al bestellen vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €6,6.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, extra groenten en iets lichts zoals Dulce de leche als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Haacht voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Hutspot met hachee

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tildonk aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De gerechten worden niet zelden geleverd aan huis door een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Nasi goreng speciaal, kip in satésaus en Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Tildonk. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit