Maaltijdservice Boortmeerbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boortmeerbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Boortmeerbeek? Met behulp van onze vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie en Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Boortmeerbeek smult u weer van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBoortmeerbeek
ErvaringVlees, vis, en vega
Postcode3190
Prijs per maaltijd€6,56
Maaltijd-topperKipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Boortmeerbeek

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Boortmeerbeek. U kunt denken aan interessante firma’s als Viangro of Carrefour. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende instellingen en slagerijen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze tool kan u de firma’s eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Boortmeerbeek? Dat is niet erg! Veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boortmeerbeek. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal organisaties bieden ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt u direct de supermarktartikelen als halfvolle melk of ontbijtspek. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Boortmeerbeek vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Boortmeerbeek? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Onderstaand ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Boortmeerbeek. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boortmeerbeek voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree bestelt u vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Een warme dagschotel als Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree is er al vanaf €6,1.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rundvleessoep, een extra salade en voor de volledigheid een Chocolade ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Boortmeerbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot
 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boortmeerbeek aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Let met name op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote aanbieders verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème en Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Boortmeerbeek. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente