Maaltijdservice Wespelaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wespelaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wespelaar? Met behulp van maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,95 per maal. Ouderwets genieten van Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen of Preiroomsoep? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Wespelaar profiteert u van heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHaacht
Waarom bestellen?Met aandacht bereid
Postcode3150
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,87
Vaak bestelde maaltijdPrei a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Wespelaar

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Wespelaar. Bijvoorbeeld erkende partijen als Dienstenthuis.be en Colruyt. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij uitstekende partijen en speciale eetpunten. Elke optie levert een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Wespelaar? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wespelaar. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u snel praktische of verse producten als rijstepap en snijworst. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wespelaar vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wespelaar? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden velerlei leveranciers die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Verderop treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Haacht. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wespelaar voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de organisatie, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een warme dagschotel als Sukadelapje in jus is er al vanaf €7.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Erwtensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Patbingsu als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Haacht voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet mosterdsaus
 • Shoarma met zuurkool
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkenssteak in jus
 • Kip-groenteschotel

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wespelaar aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie opwarmmaaltijd in lijn is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele services bieden een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. Uw bestelling wordt in de regel geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen en Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Wespelaar. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit