Maaltijdservice Rochehaut

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rochehaut voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Rochehaut? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,50 per maal. Smullen van Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Rundvlees in saus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Rochehaut krijgt u heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
ReactieUniek voor senioren
Postcode6830
Gemiddelde prijs€5,13
Nummer 1-maaltijdGeglaceerde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Rochehaut

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Rochehaut. Bijvoorbeeld veel gekozen services als Foodbag en/of Prego. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante aanbieders en zorginstellingen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen keuken en voorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u daarom de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rochehaut? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven structuur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rochehaut. Een redding voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop u zonder moeite nuttige boodschappen zoals koffiecreamer of dieetproducten. Dikwijls gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Rochehaut vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Rochehaut? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere type aanbieders die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Neem nu Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Hieronder vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Bouillon. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rochehaut voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is er al voor €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spaghetti Bolognese Kaas kan je kopen vanaf €3,55.
 • Een daghap aan huis als Pasta/tonijnschotel wordt al bezorgd vanaf €6,4.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Borsjtsj, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Hangop om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Bouillon voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rochehaut aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice past bij uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De menu’s worden doorgaans thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes of Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes. Hiermee zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Rochehaut. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit