Maaltijdservice Villers-Devant-Orval

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Devant-Orval voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Devant-Orval? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,75. Genieten van Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat of Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Villers-Devant-Orval profiteert u van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteFlorenville
ErvaringVakkundige chefkoks
Postcode6823
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,09
Maaltijd-topperGepofte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Villers-Devant-Orval

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Villers-Devant-Orval. Neem bijv. veel gekozen services als Meal-Story en Viangro. Maar ook lokaal zien we tal van partijen en restaurants. Elke service wordt gekenmerkt door zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Devant-Orval? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Nadien wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Devant-Orval. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop men eenvoudig nuttige boodschappen zoals handzeep of sappen. Veelal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Villers-Devant-Orval vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Villers-Devant-Orval? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden veel verschillende mogelijkheden die kloppen met uw wensen en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Champignonroomsoep? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Florenville. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Devant-Orval voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Champignonroomsoep is er al vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • De daghap voor ouderen als Kip, worteltjes, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,75.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Chinese tomatensoep, een stukje fruit en een dessert als Boerenjongens mousse om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Florenville voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Spaghettischotel bolognese
 • Ajam pangang, nasi goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Devant-Orval aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of online. De bezorgmaaltijden worden niet zelden geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes of Runderhachee met rode kool. Op die manier ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Villers-Devant-Orval. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit