Maaltijdservice Les Hayons

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Les Hayons voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Les Hayons? Via maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle organisaties in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,00 per gerecht. Genieten van Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Chili sin carne? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Les Hayons krijgt u complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
ReactieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode6830
Gemiddelde prijs€5,11
Meest gekozen maaltijdVerse worst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Les Hayons

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Les Hayons. We hebben het over grote bezorgers als Vlotter en Aldi. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Elke optie onderscheidt zich door een heel eigen productaanbod en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u de services snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Les Hayons? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Les Hayons. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bezorgers bieden ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als chocolade vla en zuivelproducten. Normaliter kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Les Hayons vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Les Hayons? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei mogelijkheden die matchen met uw wensen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Op deze pagina vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Bouillon. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Les Hayons voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen is er al vanaf €5,8.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, een extra salade en iets lichts zoals Crêpe suzette als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bouillon voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hamburger, ui en champignons
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Les Hayons aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type opwarmmaaltijd aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en maak een keuze. Kijk goed na de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of juist veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Les Hayons. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit