Maaltijdservice Bouillon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bouillon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bouillon? Via onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,20 per persoon. Genieten van Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Bouillon ontvangt u verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
BeoordelingSpeciaal voor ouderen
Postcode6830
Maaltijd prijs€5,06
Vaak bestelde maaltijdGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bouillon

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Bouillon. We hebben het over erkende aanbieders als Yumbel of HelloFresh. Maar ook in de buurt zien we prima organisaties en zorginstellingen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kunt u de bedrijven rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Bouillon? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bouillon. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt u snel broodnodige boodschappen als boter en jonge kaas. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Bouillon vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bouillon? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit vele seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Denk maar aan Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Hieronder vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Bouillon. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bouillon voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is verkrijgbaar vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is er al voor €5,4.
 • Een daghap aan huis als Hutspot, rundvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bosintang, een stukje fruit en om het compleet te maken Custard als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bouillon voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Linzensoep met bleekselderij

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bouillon bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Check vooral het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende verstrekkers geven een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden niet zelden geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten of Boerengehaktschotel. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bouillon. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente