Maaltijdservice Hennuyères

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hennuyères voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hennuyères? Dankzij maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,55 per gerecht. Smullen van Javaanse kip five-spices, mihoen goreng of Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Hennuyères hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBraine-Le-Comte
Reactie100% flexibel
Postcode7090
Prijs per gerecht€5,8
Vaak gekozen maaltijdPasta/tonijnschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hennuyères

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Hennuyères. We hebben het over belangrijke firma’s als Yumbel of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verscheidene instellingen en slagerijen. Iedere service onderscheidt zich door een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Hennuyères? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hennuyères. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop u snel de boodschappen zoals huzarensalade en koffiemelk. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hennuyères vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Hennuyères? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse seniorenmaaltijden die matchen met uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Braine-Le-Comte. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hennuyères voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen bestelt u vanaf €5,05.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is beschikbaar vanaf €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème kan je kopen vanaf €5,9.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Braine-Le-Comte voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Pannekoeken met een gebakken ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hennuyères bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden veelal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot of Biogarde. Op die manier kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hennuyères. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit