Maaltijdservice Braine-Le-Comte

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Braine-Le-Comte voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Braine-Le-Comte? Door gebruik te maken van deze website ontdekt u snel en simpel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,40 per maaltijd. Smullen van Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen en Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Braine-Le-Comte hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBraine-Le-Comte
ReactieTelefonische klantenservice
Postcode7090
Gemiddelde menuprijs€5,32
Populaire maaltijdGepaneerde kalkoenschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Braine-Le-Comte

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Braine-Le-Comte. U kunt denken aan landelijke aanbieders als Meal-Story en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal zijn er allerlei instellingen en wijkrestaurants. Iedere optie wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en voorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Braine-Le-Comte? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Braine-Le-Comte. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende koop men zonder moeite broodnodige boodschappen als cervelaat en honing. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Braine-Le-Comte vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Braine-Le-Comte? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende soorten maaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Denk maar aan Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Braine-Le-Comte. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Braine-Le-Comte voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd komt tot stand door elementen als de organisatie, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • De daghap voor ouderen als Spagheti carbonara kan je kopen vanaf €6,9.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Kippensoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Braine-Le-Comte voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Braine-Le-Comte aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. Uw bestelling wordt in de regel geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsHutspot met hachee of Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Braine-Le-Comte. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente