Maaltijdservice Sars-La-Bruyère

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sars-La-Bruyère voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sars-La-Bruyère? Dankzij deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,10 per persoon. Ouderwets genieten van Kipschnitzel met boontjes en satesaus en Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Sars-La-Bruyère profiteert u van gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrameries
RecensieGeen minimale afname
Postcode7080
Gemiddelde kosten€5,79
Maaltijd-topperPittige Thaise soep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Sars-La-Bruyère

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Sars-La-Bruyère. We hebben het over erkende bezorgers als Meal-Story en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene initiatieven en restaurants. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daarom de organisaties op uw gemak tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sars-La-Bruyère? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven structuur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sars-La-Bruyère. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als beschuit en gebraden gehakt. In algemene zin zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Sars-La-Bruyère vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sars-La-Bruyère? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden die rijmen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Denk maar aan Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Frameries. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sars-La-Bruyère voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti bestelt u vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gehaktschijf met appelcompote kunt u al bestellen vanaf €6,85.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, een gezonde salade en om het compleet te maken Fraises Wilhelmine om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Frameries voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sars-La-Bruyère bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote dienstverleners hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKippensoep en Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt. Handig, want zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. De warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sars-La-Bruyère. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit