Maaltijdservice Ciplet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ciplet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ciplet? Met behulp van onze vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,85 p.p. Aan tafel voor Omelet in champignonsaus en Groentesoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Ciplet beschikt u over de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteBraives
RecensieBestel het voor mijn ouders
Postcode4260
Gemiddelde kosten€6,76
Meest gekozen maaltijdSpagheti carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ciplet

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Ciplet. We hebben het over belangrijke partijen als Meal-Story en Delhaize. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei organisaties en zorginstellingen. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een “eigen” assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Ciplet? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven geur, kleur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ciplet. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse leveranciers bieden ook een handige boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u snel belangrijke boodschappen als salades en zoetwaren. Niet zelden gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ciplet vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Ciplet? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wat te denken van Kervelsoep of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Hieronder treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Braives. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ciplet voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is er al vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Andijvie a la creme kan je kopen vanaf €6,45.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Burgersoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Karnemelkse bloempap als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Braives voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stroganoff du chef
 • Sucade Hollandaise
 • Naturel-pannenkoek
 • Champignon omelet
 • Knoflookgarnalen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ciplet regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor type thuismaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en selecteer er een. Kijk goed na het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden doorgaans geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Prei-gehaktschotel en Aardappelpannenkoeken. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Ciplet. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit