Maaltijdservice Buggenhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buggenhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Buggenhout? Via www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,05 per maal. Aan tafel voor Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Buggenhout profiteert u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBuggenhout
RecensieLage prijs per maaltijd
Postcode9255
Gemiddelde prijs€6,56
Geliefde maaltijdKipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Buggenhout

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Buggenhout. Bijvoorbeeld grote bezorgers als HelloFresh en Vlotter. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Iedere partij hanteert een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kan u de aanbieders eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Buggenhout? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buggenhout. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt men snel nuttige boodschappen zoals hopjesvla en allesreiniger. Meestal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Buggenhout vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Buggenhout? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene bezorgmaaltijden die matchen met uw wensen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Verderop bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Buggenhout. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buggenhout voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Champignonroomsoep is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Burgersoep, extra groenten en een toetje als Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Buggenhout voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Oosterse zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Buggenhout bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Check vooral de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden meestal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVarkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten en Filetlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Buggenhout. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente