Maaltijdservice Opdorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opdorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Opdorp? Dankzij www.maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,90 per gerecht. Aanschuiven voor Kippenbout in jus of Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Opdorp geniet u van uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBuggenhout
ReactieOverheerlijke en gezond
Postcode9255
Gemiddelde menuprijs€6,43
Populaire maaltijdChampignon omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Opdorp

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Opdorp. We hebben het over landelijke leveranciers als Home Cuisine of Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf ontstaan er prima leveranciers en restaurants. Elke leverancier heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze tool kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Opdorp? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opdorp. Een redding voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers bieden ook een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt men zonder moeite belangrijke boodschappen als boter en toiletpapier. Doorgaans gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Opdorp vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Opdorp? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel maaltijdservices die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Buggenhout. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opdorp voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is beschikbaar vanaf €5,8.
 • Vriesverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spinazie a la creme kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Bietensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Aardbeien mousse als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Buggenhout voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Tomatensoep met prei vg
 • Kick Through Spaghetti
 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Klapstuk met hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opdorp aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden standaard geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Opdorp. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit