Maaltijdservice Marneffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marneffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Marneffe? Dankzij deze pagina vergelijkt u probleemloos alle organisaties in uw regio! Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,70. Ouderwets genieten van Zalmfilet in zoete mosterdsaus en Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Marneffe hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteBurdinne
BeoordelingVoor mij de uitkomst
Postcode4210
Gemiddelde menuprijs€6,59
Nummer 1-maaltijdKippenbout in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Marneffe

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Marneffe. U kunt denken aan belangrijke organisaties als Marley Spoon en/of Colruyt. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante partijen en sociale voorzieningen. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze pagina kan u daarom de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Marneffe? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marneffe. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt u gelijk praktische of verse producten als halfvolle melk of gebraden gehakt. Veelal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Marneffe vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Marneffe? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit flink wat leveranciers die rijmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Wat te denken van Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Verderop ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Burdinne. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marneffe voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is er al vanaf €7,35.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Consommé, een stukje fruit en een dessert als Aardbeien na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Burdinne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Aardappelgratin

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marneffe bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort maaltijdservice in lijn is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De menu’s worden dikwijls aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen en Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding stimuleert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Marneffe. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit