Maaltijdservice Burdinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Burdinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Burdinne? Geholpen door deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,55 p.p. Smullen van Hachee met rodekool en witte rijst of Nasi babi ketjap? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Burdinne profiteert u van verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteBurdinne
RecensieHandige welkomstkorting
Postcode4210
Gemiddelde menuprijs€5,22
Maaltijd-topperGekruide krieltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Burdinne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Burdinne. Denk aan interessante organisaties als Dienstenthuis.be en/of Champion. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene aanbieders en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de bezorgers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Burdinne? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Burdinne. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt u direct broodnodige boodschappen als havermout en salades. Vaak kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Burdinne vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Burdinne? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop opties die aansluiten bij uw gesteldheid en voedingsadvies. Neem nu Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Burdinne. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Burdinne voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bietensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Oranjevla achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Burdinne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Tomatensoep met prei vg
 • Kick Through Spaghetti
 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Klapstuk met hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Burdinne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor categorie maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste verstrekkers werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor ouderen worden vaak bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met pakweg 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Gekookte aardappels of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Burdinne. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente