Maaltijdservice Werbomont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Werbomont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Werbomont? Via onze tool bekijkt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,65 per keer. Aan tafel voor Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni en Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Werbomont hebt u toegang tot verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteFerrières
ErvaringBetrouwbare levering
Postcode4190
Gemiddelde kosten€6,55
Populaire maaltijdVerse fruitsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Werbomont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Werbomont. Neem bijv. veel gekozen bedrijven als Smartmat of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van instellingen en speciale eetpunten. Iedere partij onderscheidt zich door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Werbomont? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Werbomont. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals scharreleieren en chocolade. In algemene zin kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Werbomont vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Werbomont? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Hieronder treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Ferrières. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Werbomont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin wordt al bezorgd vanaf €5,85.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ciorbă, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Vlaflip na. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ferrières voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Naturel-pannenkoek
 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Chili sin carne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Werbomont aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie thuismaaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kipfilet in roomsaus of Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes. Daardoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Werbomont. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit