Maaltijdservice Xhoris

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Xhoris voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Xhoris? Door gebruik te maken van deze pagina treft u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,10 per maaltijd. Aan tafel voor Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie en Lekkerbekje met sperziebonen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Xhoris geniet u van smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteFerrières
RecensieHet houd mij op de been
Postcode4190
Prijs per maaltijd€6,56
Populaire maaltijdZalm in dillesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Xhoris

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Xhoris. Neem grote bezorgers als Traiteur Goossens en Delimeal. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft weer zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels deze pagina kan u de bezorgers eenvoudig naast elkaar zetten. Het selecteren van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Xhoris? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Xhoris. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal organisaties bieden ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men direct verse of handige boodschappen als vuilniszakken of pindakaas. Normaal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Xhoris vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Xhoris? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden verscheidene bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Wat te denken van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Ferrières. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Xhoris voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is er al voor €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,9.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Vermicellisoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Spekkoek om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ferrières voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Maaltijdpoffertjes
 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Kipfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Xhoris regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk soort maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook en Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti. Zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Xhoris. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit