Maaltijdservice Reuland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Reuland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Reuland? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u supersnel alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,00 p.p. Aanschuiven voor Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus en Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Reuland profiteert u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteBurg-Reuland
RecensieOok dieetmaaltijden
Postcode4790
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,56
Geliefde maaltijdVispotje in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Reuland

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Reuland. U kunt denken aan populaire firma’s als Colruyt en/of Foodbag. Ook in de gemeente zelf zien we uitstekende instanties en verswinkels. Elk bedrijf heeft weer een “eigen” manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze tool kunt u de organisaties snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Reuland? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Reuland. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bedrijven bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zo koop u zonder moeite belangrijke boodschappen als melk en frisdrank. In de regel zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Reuland vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Reuland? Of zoekt u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Onderstaand ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Burg-Reuland. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Reuland voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipgyros Rijst is er al voor €6,2.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Een daghap aan huis als Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,7.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bouillon, een gezonde salade en iets lichts zoals Taart achteraf. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Burg-Reuland voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Hamburger, ui en champignons
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Reuland aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor thuismaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Rookworst met stamppot boerenkool of Penne Pesto Kip Wokgroenten. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden meestal door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Reuland. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit