Maaltijdservice Recht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Recht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Recht? Dankzij maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,90. Aan tafel voor Zalmfilet in roomsaus of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Recht ontvangt u vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteSankt-Vith
ReactieVlees, vis, en vega
Postcode4780
Prijs per gerecht€6,52
Maaltijd-topperZalm in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Recht

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Recht. U kunt denken aan veel gekozen partijen als Colruyt en/of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende instellingen en slagerijen. Elke service levert een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Recht? Er is een oplossing! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Recht. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als sinaasappels of roomboter. Doorgaans kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Recht vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Recht? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Neem nu Lasagne Bolognese of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Sankt-Vith. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig zout keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Recht voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door onderdelen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten bestelt u vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin is er al vanaf €6,15.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Paprikasoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Pêche melba als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Sankt-Vith voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Macaronischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Recht regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor type maaltijdservice klopt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten leveranciers en selecteer er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men dagelijks opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm en Vissticks met groenten. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Recht. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit