Maaltijdservice Schönberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schönberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Schönberg? Aan de hand van deze website treft u gemakkelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,20 per keer. Flink uitpakken met Doperwtenpuree of Hutspot met hachee? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Schönberg geniet u van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteSankt-Vith
ReactieUitsluitend verse producten
Postcode4782
Prijs per maaltijd€6,53
Vaak bestelde maaltijdKibbeling met kruidendip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Schönberg

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Schönberg. Neem bijv. populaire partijen als Smartmat en/of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er allerlei instanties en verswinkels. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kunt u dus de leveranciers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Schönberg? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schönberg. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u moeiteloos broodnodige boodschappen als krentenbrood of leverworst. Normaliter zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Schönberg vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Schönberg? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of zoekt u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel soorten maaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Neem nu Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Aan de hand van deze website treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Sankt-Vith. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schönberg voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen bestelt u vanaf €3,8.
 • Een warme dagschotel als Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst is er al vanaf €7,05.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vermicellisoep, een stukje fruit en iets fris zoals Soesje na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sankt-Vith voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Ajam pangang, bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schönberg aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort bezorgmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende dienstverleners hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de website. Uw bestelling wordt niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Ajam pangang, nasi goreng. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Schönberg. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit