Maaltijdservice Heppenbach

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heppenbach voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Heppenbach? D.m.v. onze tool bekijkt u supersnel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,90. Aan tafel voor Nasi Indisch rundvlees en Kip tikka massala, basmatirijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Heppenbach ontvangt u heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteAmel
ErvaringZelf bezorgdag kiezen
Postcode4771
Gemiddelde prijs€6,51
Vaak gekozen maaltijdZalmfilet in zoete mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Heppenbach

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Heppenbach. Denk aan belangrijke bezorgers als Ekomenu en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal zien we verschillende instanties en zorginstellingen. Iedere service hanteert een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze pagina kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Heppenbach? Geen probleem! Best veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven vitaminen en mineralen intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heppenbach. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als thee of magere kwark. Doorgaans gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Heppenbach vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Heppenbach? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel opties die matchen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Gentse Waterzooi of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Amel. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heppenbach voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Een warme dagschotel als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie wordt al bezorgd vanaf €7.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Bloemkoolsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Dame blanche mousse om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Amel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Amel
 • Hoofdpostcode: 4771

Geliefde bereide maaltijden

 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heppenbach bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot of Gestoofde prei. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Heppenbach. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit