Maaltijdservice Thommen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thommen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Thommen? Door middel van onze tool vergelijkt u probleemloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,75. Genieten van Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Thommen profiteert u van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteBurg-Reuland
BeoordelingWeinig tot geen zout
Postcode4791
Gemiddelde menuprijs€6,57
Vaak gekozen maaltijdVier-groentenstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Thommen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Thommen. Neem bijv. grote bezorgers als Marley Spoon en/of 0. Maar ook lokaal bestaan er uitstekende organisaties en restaurants. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kan u de organisaties probleemloos op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Thommen? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thommen. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven voorzien in een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals koffiecreamer en koffiekoeken. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Thommen vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Thommen? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit meerdere thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en diëten/allergieën. Wat te denken van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Spaghetti Bolognese Kaas? Verderop ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Burg-Reuland. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thommen voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is beschikbaar vanaf €4,4.
 • Een warme dagschotel als Kippenbout Groentenkrans Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Gazpacho, een extra rauwkostsalade en een dessert als Pistache ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Burg-Reuland voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Linzensoep met bleekselderij
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot koolraap met appel
 • Pompoensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thommen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en selecteer er een. Let met name op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor thuis worden dikwijls thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Pilav of Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Thommen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit